Meddelande

Bli delägare i framtidens nya globala teknikkoncept för förnyelsebar energi!

Förnyelsebar energi, som alla pratar om. NU finns den här!

Alla pratar om att vi snarast möjligt behöver ställa om till användning av förnyelsebar energi. Fossil energi är på upphällningen och det är dags att vi börjar fasa ut både oljan och kärnkraft.

Vår uppdragsgivare erbjuder genom nyutvecklad svensk immateriellt skyddad spjutspetsteknologi, en systemlösning - för miljövänlig och förnyelsebar geotermisk energi till elproduktion, värme, kyla och kaskadbaserade värmeprodukter. Detta genom uppförande och drift av lokala geotermiska kraftvärmeverk.

I jordens kärna alstras enorm värme som genereras och sprids till den övre jordskorpan. Det unika med systemet är att man nu kan ta tillvara och omvandla även lågtempererad geotermisk energi i jordskorpan.

Konceptet är skalbart och tack vare systemets unika prestanda kan kraftverken etableras i princip överallt på jordklotet. All världens energiproduktion kan på så sätt revolutioneras och tillväxtpotentialen för bolaget blir därmed enorm.

Ambitionen för Sverige är att hela samhällen ska kunna drivas av förnyelsebar energi genom utplacering av lokala kraftvärmeverk.

Systemet är utvecklat inom Campus Alfred Nobel i Karlskoga gemensamt med grundaren.

Nu finns det möjlighet för dig som vill vara med på denna spännande resa genom ett delägarskap i bolaget på olika nivåer. För mer information angående investeringsmöjligheten i bolaget, vänligen kontakta någon av oss:

TILLVÄXTGRUPPEN                                 RELATIONISTA
Sten-Åke Wedberg                                      Annmarie Palm
Telefon: 070-878 09 30                               Telefon 070-586 23 67

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                      Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Välkommen!