Meddelande

Vi kanske inte kan lova evigt liv men en rejäl förnyelse...

Jakten på marknadsmässiga framgångar i och utanför Sverige är intensiv. Flera finanskriser har gjort det svårare för många att sälja till tidigare stabila marknader, inte minst inom Europa. Länder som varit mer kända för lågpristillverkning än innovation har samtidigt allt fler konkurrenskraftiga företag med globalt attraktiva produkter.

Inget ont om konkurrens, men det växande utbudet ställer vår inhemska industri inför stora utmaningar. Därför erbjuder vi nu en ny, strukturerad och kvalitetssäkrad väg till sortiments- och produktutveckling. En av våra partners, ledande inom immaterialrättslig rådgivning och förvaltning i Sverige, har unik tillgång till industriellt intressanta innovationer och patent som bara väntar på att kommersialiseras. Som alternativ till egen forskning och utveckling kan detta bli en kostnadseffektiv metod att uppnå ökad konkurrenskraft via nya produkter – med begränsad risk, kort genomförandetid och möjligheter till god värdeökning för ert företag.

Låter det här intressant står vi beredda att bistå er med allt vi har av kunskaper, erfarenheter och ambition. Äntligen syns tydliga tecken på en bättre och mer uthållig global konjunktur med goda utsikter för dem som väljer att satsa framåt. Om ni vill, hjälper vi er gärna att ta ett ordentligt kliv.
Välkommen till oss för mer information eller för bokning av ett första möte för en genväg till stärkt konkurrenskraft med externa innovationer.

Vänliga hälsningar
Sten-Åke Wedberg

Mobil 070- 878 09 30

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.