Meddelande

Stora affärer kräver kapital!

 

Vi möter ofta företag som hindras i sin utveckling p g a brist på kapital. Företag där ägare och ledning har kloka idéer om investeringar eller strukturaffärer med andra företag men som saknar möjlighet att finansiera genomförandet av dem. Konsekvensen blir tyvärr många gånger att idéerna inte kan förverkligas och att företaget blir mindre lönsamt än det borde kunna vara.

Vår uppdragsgivare kan vara en lösning

Vår uppdragsgivare vill gärna hjälpa till att förverkliga genomförandet av sådana goda idéer. Genom att ta in dem som delägare tillförs bolaget både nytt kapital och kompetens kring förändringsprocesser i företaget.

Vem är vår uppdragsgivare?

Bolaget är ett riskkapitalbolag som är specialiserat på att finansiera förändringsarbeten i mogna företag. I nära samarbete med ledning och övriga ägare genomför bolaget handlingsplaner för att snabbt skapa värdetillväxt. Investeringarna finansieras huvudsakligen från en av AP-fonderna.

Kontakta oss

Kanske kan vår uppdragsgivare vara en intressant partner även för er? Kontakta oss därför för en förutsättningslös diskussion om vad ett samarbete med dem skulle kunna innebära.

Med vänlig hälsning

Sten-Åke Wedberg

Dir tel. nr 08 – 24 75 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.