Meddelande

Struktaffärer


strukturaffarerHär beskrivs några av de aktuella strukturlösningar och projekt som vi inom TillväxtGruppen för närvarande driver, vilket kan bli effekten av att nya företagsgrupper kan bildas på marknaden.

Säkerhetssektorn

Det finns stora möjligheter att skapa en och utveckla en ny strukturell företagsgrupp inom säkerhetssektorn...

Övergripande målsättning är att skapa en företagsgrupp av lokalt knutna entreprenörsföretag inom Lås-, Skydd- & Säkerhetssektorn i gemenskap med andra liknande företag i en rikstäckande slagkraftig ny företagsgruppering med ett totalt koncept och tjänsteutbud för kunden.

Marknaden för ....
• Säkerhets sektorn inom installation och tjänster är mycket fragmenterad.
• Vi uppskattar att branschen som sysslar med teknisk säkerhet, alltså inte bevakningsföretag, omsätter ca 10 -11 miljarder kr.
• Branschen växer med i snitt 8 % per år.
• Många mindre nischade säkerhetsföretag och som ej kan erbjuda ett mer komplett tjänsteutbud enligt kundens önskemål.
• De stora aktörerna har avsevärt större resurser för marknadsinvesteringar

Vi ser stora möjligheter och potential att vidareutveckla och förverkliga en idé som denna, baserat på det stora kund- och marknadsbehov som föreligger.Dock är vi klart medvetna om svårigheterna med olika kulturer och många andra frågeställningar vid strukturella lösningar.

  • Livsmedelskoncept under uppbyggnad…
  • Företagstjänster
  • Företagsservice. Investerare som tidigare varit verksam på ledande befattningar vid företag inom företagstjänster har för avsikt att bygga upp en egen företagsgrupp inom kvalificerad företagsservice. Bolagen bör ha en nära och fördjupad kundrelation och där det finns utrymme för strukturella förändringar. Outsourcing kan också vara ett alternativ så att en uppdragsgivare kan fokusera på sin kärnverksamhet.

 

Vi tar gärna emot en konfidentiell intresseanmälan till TillväxtGruppen

tel. 08-791 99 00.

Kontakta; Sten-Åke Wedberg, mobil 070-878 09 30

Mail; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.