Meddelande

Marin företag vill utöka sin produktportfölj genom förvärv

 

Vi genomför kartläggningar av företag som vi tror kan vara intressanta för vår uppdragsgivare. Vi har ingen indikation på att just ert företag skulle vara intresserat av en extern delägare eller ett samarbete, men ni har kanske trots allt planer på att förändra ägandet eller att etablera ett samarbete nu eller på sikt.

Den strategiska inriktningen för vår uppdragsgivare är att;

skapa synergier genom att sälja ytterligare produkter d.v.s. med ett utökat sortiment till sina nuvarande kunder såsom; motorbyggare, redare, serviceverkstäder och kraftverk. Man vill skapa synergier med sin nuvarande verksamhet genom en utökad produktportfölj, teknik överföring, produktionskunnande, inköp och söker därför kontakt med företag med nedanstående profil;

Typ av företag

Tillverkning och kan vara i kombination med import- & agenturverksamhet

Sortiment i närliggande område till dieselmotorer som ex;

Tillbehör, reservdelar, all kringutrustning, tillsatsutrustning, test- & mätutrustning

Kundinriktning

Motorbyggare, redare och serviceverkstäder inriktade på motorunderhåll fartyg och kraftverk

Belägenhet

Sverige, Norge, Danmark eller Finland

Storlek

Omsättning mellan ca 20 – 200 MSEK

Vår uppdragsgivare är finansiellt stark och har en unik kunskap inom sitt verksamhetsområde - marina sektorn. Förutom stor exportförsäljning finns dotterbolag och agenter i ca 25 länder och ett omfattande kundkontaktnät över hela världen.

Kontakta oss för mer information och naturligtvis under den sekretess Du kräver och Du når oss per telefon, telefax, e-mail. 

Kontaktperson;

Sten-Åke Wedberg                                                  

Tel; 08-24-75 00