Meddelande

Nytt kapital?

 

Vi får då och då förfrågningar från medarbetare i välskötta och lönsamma företag som ändå har svårigheter att få tillräcklig finansiering för tillväxt och nödvändiga investeringar. Konsekvensen blir  många gånger att företaget inte tillåts arbeta med bästa tänkbara förutsättningar för fortsatt tillväxt och framgång.

Vår uppdragsgivare kan vara en lösning

Vår uppdragsgivare vill gärna vara med och stödja sådana företag och medverka till att skapa en långsiktig positiv utveckling genom tillskott av nytt kapital. Nytt ägarkapital från dem kan också många gånger underlätta dialogen med bolagets bank så att ytterligare finansieringsmöjligheter öppnar sig för bolaget.

Vem är vår uppdragsgivare?

Bolaget är ett riskkapitalbolag som är specialiserat på att finansiera förändringsarbeten i mogna företag. I nära samarbete med ledning och övriga ägare genomför bolaget handlingsplaner för att snabbt skapa värdetillväxt. Investeringarna finansieras huvudsakligen från en av AP-fonderna.

Kontakta oss

Kanske kan vår uppdragsgivare vara en intressant partner även för er? Kontakta oss därför för en förutsättningslös diskussion om vad ett samarbete med dem skulle kunna innebära.

Med vänlig hälsning

 

Sten-Åke Wedberg

Dir tel. nr 08 – 24 75 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.