Meddelande

TillväxtGruppen har inlett samarbete med Interim Management

 

Interim Management International AB tillhandahåller professionella chefer att hyra med dokumenterad erfarenhet inom en rad olika temporära och permanenta uppdrag. Interim Managements Interim Managers har bred erfarenhet från en rad olika branscher och olika chefsbefattningar. Inom Interimsuppdrag kan tidsaspekten vara en mycket viktig parameter och Interim Management har en uppdaterad och sofistikerad databas av 1000 Interim chefer och självständiga konsulter för en snabb leverans. Man siktar på att kunna ha en lista inom 5 dagar på kandidater som motsvarar kundens behov.

Kvalificerade och mycket erfarna för jobbet kan dessa seniora chefer bli placerade och aktiverade inom 10 arbetsdagar efter förfrågan. Alla är erfarna chefer och/eller styrelseproffs som kan arbeta individuellt eller i team för att assistera företag som behöver en strategisk resurs inom Finans, IT, Operations, Tillverkning, Teknik, FoU, Logistik, Marknadsföring, Försäljning, Personal och Projektledarskap på alla nivåer. 

Vi inom TillväxtGruppen ser möjligheter att hjälpa dig som köpare/investerare som har behov av en snabb lösning på ledningsfrågan och speciellt vid;

Förvärv av företag som står inför generationsskifte, där ägarna vill avveckla sitt engagemang relativt omgående,

Fusioner/strukturlösningar där man saknar en drivande kraft,

MBO/MBI,

Förvärv av Kris/Turnaround, med behov av en operativ specialist,

Börsintroduktion etc.                                          

Över de senaste åren har intresset ökat markant och fler organisationer använder Interimschefer. Att använda temporära chefer som en del av Human Resources strategin möjliggör en ökning av organisationens flexibilitet och kapacitet att röra sig snabbt.

Interim Management tillhandahåller erfarna och seniora chefer eller styrelseledamöter för att lösa en specifik ledarroll på temporär basis, vanligtvis under 3 till 24 månader. Interim management kan användas för att utföra vilken process av tillväxt och förändring i företagets livscykel som behöver specialistkunskaper och erfarenhet. Interimschefer är oftast det mest kosteffektiva sättet att fylla oförutsedda luckor och utföra temporära projekt

Se Interim Mangements hemsida www.interim.se

eller kontakta Sten-Åke Wedberg

08 – 24 75 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.